Jognyilatkozat

Szerzői jogok
Copyright 2013 avaka.hu Minden jog fenntartva. Az avaka.hu honlapján található szöveges részek, képek, grafikák, animációk és hang fájlok, valamint környezetük és a szellemi termékek jogilag védettek, illetve szellemi termékekre vonatkozó védettséget élveznek. Ezen objektumokat – az avaka.hu előzetes írásos engedélye nélkül – kereskedelmi célra, kiadásra nem lehet felhasználni, illetve más honlapon nem lehet megjeleníteni.
Az avaka.hu internetes megjelenésének bizonyos oldalai tartalmazhatnak olyan megjelenítéseket, melyek tulajdonosaik által jogilag védettek.

 

Cégünk szakképzett munkatársakkal valamint több éves tapasztalattal rendelkezik számviteli, bérszámfejtési és adózási szolgáltatások területén, amely az Ön igényeinek teljesítésére szolgál. Célunk, hogy ügyfelünknek teljes körű, professzionális szolgáltatást nyújtsunk.

 

Jogi nyilatkozat:

A honlapon található információk csak tájékoztató jellegűek. Nem helyettesítik a szakmai tanácsadást, amely szükségszerűen figyelembe veszi az adott helyzet körülményeit. Fenntartjuk a jogot, hogy a honlapunkon közölt információkat és véleményeket megváltoztassuk, értesítés nélkül. Sem az AVAKA, sem a partnerei vagy alkalmazottai nem vállalnak felelősséget a honlapon közöltek teljességéért és pontosságáért, valamint bármely olyan kárért, amely abból ered, hogy a honlapon megjelent információk, adatok alapján cselekedtek vagy tartózkodtak a cselekvéstől.

Linkek
Szolgáltatásaink néhány olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók / partnerek oldalaira vezet. Az avaka.hu mindent elkövet, hogy csak olyan oldalakhoz biztosítsunk kapcsolatot, amelyek hasonlóan magas technikai és tartalmi követelményeknek tesznek eleget. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért továbbá az ott megjelent adatok és információk pontosságáért és teljességéért az AVAKA nem vállal felelősséget.

Privacy Policy
Az avaka.hu nyilatkozata a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről. Nyilatkozatunk azokat az elveket és gyakorlati módszereket tartalmazza, amelyek alapján és segítségével az avaka.hu tartalomszolgáltatásai a felhasználóikról keletkező adatokat és információkat kezelik és védik. Elveink az 1992. évi LXIII. törvényben foglaltaknak és az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásoknak megfelelően biztosítják a személyes adatok védelmét.

Kérjük az alábbiakat figyelmesen olvassa el, mert a www.avaka.hu internetes címén elérhető honlap vagy annak bármely és valamennyi oldalának (a továbbiakban: Honlap) megnyitásával, illetve a Honlapon feltüntetett e-mail címének elérésével az alábbiakban felsorolt és ismertetett feltételekhez hozzájárul, azokat elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

Személyes adatok
Egyes szolgáltatásaink igénybevételéhez felhasználóinknak regisztrációs kérdőívet kell kitölteniük. A regisztráció során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. Az információk megadására részben szolgáltatásaink igénybevételéhez, részben azért kérjük felhasználóinkat, hogy statisztikai adatokat nyerjünk róluk. Segítségükkel szolgáltatásainkat a felhasználók érdeklődésének megfelelően fejleszthetjük tovább. Egyes információkat összesített és feldolgozott formában egyes partnereink rendelkezésére bocsáthatunk abból a célból, hogy partnereink a felhasználók érdeklődésének megfelelően fejleszthessék szolgáltatásaikat. Egyes információkat statisztikai formában nyilvánosságra hozhatunk annak érdekében, hogy szolgáltatásaink működéséről tájékoztassuk az érdeklődőket.

Felhasználók adatai
A felhasználók fizikai elérésére alkalmas adatokat kizárólag akkor gyűjtünk, ha az adott szolgáltatás jellege ezt nélkülözhetetlenné teszi. Az adatokat kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe, azokat – a törvényben előírt kivételektől eltekintve – harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át. A felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatokat (például e-mail címeket) kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe, azokat a felhasználó előzetes írásbeli engedélye nélkül – a törvényben előírt kivételektől eltekintve – harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át. Amennyiben szolgáltatás-kínálatunk bővítése ezt szükségessé teszi, egyes ritka esetekben tájékoztató anyagokat küldünk felhasználóinknak. Felhasználóink számára minden ilyen esetben lehetőséget kínálunk arra, hogy a további kapcsolódó tájékoztató anyagok fogadásáról lemondjanak.

 


web/seo: FlowProgress.com